Tájékoztatás

Tisztelt Szülők!

Bizonyára mindannyian értesültek az iskolák hétfői bezárásáról szóló döntésről (https://koronavirus.gov.hu/cikkek/orban-tanulok-hetfotol-nem-mehetnek-iskolaba-tiz-akciocsoport-allt-fel). Miután erre már sajnos lehetett számítani, csütörtöktől mi is megkezdtük az egyeztetést a távoktatás lehetőségeiről és az erre való esetleges áttérés előkészítésének sürgős lépéseiről.

Nem lesz egyszerű, és nagyfokú együttműködést kíván ez a forma, de igyekszünk mindent megtenni azért, hogy érvényesen és időben be tudjuk majd fejezni a 2019/20-as tanévet.

A konkrét további lépésekről a mára, de legkésőbb holnapra ígért kormányrendeletből tudhatunk meg többet, így itt a Kréta-rendszeren keresztül ezek birtokában küldjük majd az információkat. Ezért is kérem arra Önöket, hogy folyamatosan figyeljék az iskolától kapott információkat, hiszen ebben a nehéz helyzetben különösen is fontos, hogy hivatalos csatornákon kommunikáljunk egymással!

Kollégáimmal jelenleg is dolgozunk az átállás előkészületein, a kormányrendelettől függően elképzelhető a hétfői tanítási szünet elrendelése is.

Üdvözlettel: Mesterházy Balázs igazgató